Make-up

Opties

Dag Make-up €35


Bent u uitgenodigd voor een babyborrel of communiefeest? Hebt u een belangrijke afspraak of sollicitatiegesprek voor de job van uw leven? Of wilt u er gewoon eens extra goed uitzien? Bij MissMakeOver kunt u terecht voor een professionele make-up. Een minimalistische look waarbij ik uw natuurlijke schoonheid benadruk of een elegante look die u een gezonde uitstraling en open blik bezorgt. Neem ook zeker eens een kijkje op mijn Pinterest pagina Dag make-up / Bruidsmake-up om inspiratie op te doen.
Bruidsmake-up incl. proefmake-up €120


Alvast gefeliciteerd met uw aanstaande huwelijk! Op de mooiste dag van uw leven wil u er natuurlijk op uw best uitzien. MissMakeOver zal u op deze dag laten stralen. Draagt u zelden make-up of houd u van een natuurlijke uitstraling dan zal ik als visagiste toch een mooie look kiezen die bij u past. De make-up blijft bovendien veel beter zitten dan wanneer u het zelf aanbrengt en geeft ook een prachtig resultaat op de huwelijksfoto`s. Make-up blijft het mooiste zitten op een goed verzorgde huid. Boek dus zeker ook eens een gelaatsverzorging vooraf. Wat zit er in het bruidspakket?

 • Overleg met de bruid m.b.t haar wensen
 • Huidanalyse en kleurmatching
 • Proef make-up in het salon (ongeveer 4 weken voor de bruiloft)
 • Bruidsmake-up op de grote dag zelf (indien dit op locatie is, komt er nog een verplaatsingskost bij)
Proefmake-up De proefsessie zal steeds plaatsvinden in het salon aangezien ik hier professionele belichting, verhoogde stoelen en al mijn materialen heb. Dit gebeurt meestal zo`n 3 tot 4 weken voor de huwelijksdatum. Tijdens deze proefsessie bespreken we uw bruidsmake-up en daarbij hou ik rekening met:
 • uw stijl
 • de stijl van uw bruidsjurk
 • uw gelaatsvorm
 • uw dagelijkse make-up stijl
De make-up wordt met de nodige primers en fixatiesprays langhoudend en waterproof gemaakt. Gezien traditionele lipstick meestal na een maaltijd verdwijnt, maak ik gebruik van een 24uurs lipstick zodat u zonder zorgen kan eten en drinken. Ik maak een VOOR en NA foto van uw look en noteer de gebruikte producten. U krijgt ook verschillende beauty tips tijdens uw sessie. Tip Als u de proefsessie op dezelfde dag plant als het proefkapsel bij uw kapper of de pasbeurt van uw jurk, krijgt u al meteen een goed beeld van hoe u er op uw huwelijksdag zal uitzien. Neem ook zeker eens een kijkje op mijn Pinterest pagina Bruidsmake-up om alvast wat inspiratie op te doen. Is een proefsessie echt nodig? Een proefsessie is noodzakelijk omdat het u de kans geeft om:
 • rustig te bespreken wat u mooi vind
 • na te gaan wat er bij u past
 • de make-up te laten beoordelen door anderen
 • te wennen aan uw nieuwe look
 • de houdbaarheid te testen
 • overgevoeligheid of allergische reacties uit te sluiten
 • ontspannen te genieten op de ochtend van uw huwelijk
 • langer te slapen op de huwelijksdag
Hoe lang duurt een proefsessie? Een proefsessie duurt ongeveer een uur. Belangrijk! Gelieve een wit topje te dragen tijdens de proefmake-up. Zo krijgt u namelijk een beter beeld van hoe de make-up er op de trouwdag gaat uitzien. U mag ook uw accesoires meebrengen ( oorbellen, ketting, sluier) om een totaalbeeld te krijgen. Bruidsmake-up Op locatie of in het salon? Op de dag van het huwelijk kom ik meestal aan huis zodat u rustig van de voorbereidingen kan genieten. Houdt echter rekening met een verplaatsingskost (€0,30 heen en terug) Gelieve een stoel en een tafel te voorzien in een ruimte met voldoende (indirect) daglicht. U kan er ook voor kiezen om bij mij in het salon opgemaakt te worden als u bijvoorbeeld thuis geen ideale ruimte hebt. Hoe lang duurt het aanbrengen? Gelieve rekening te houden met 60 minuten voor uw bruidsmake-up. Uw kapsel dient vooraf gedaan te zijn omdat de kapster anders de foundation zou kunnen verwijderen tijdens het wassen van uw haar.
Suite Make-up €45


Ook de suite, moeder, schoonmoeder, bruidsmeisjes en getuigen kunnen bij mij terecht voor hun make-up. Houd echter rekening met de timing als u wenst dat ik meerdere mensen opmaak. Het aanbrengen van een make-up duurt ongeveer 45minuten en vooraf moet men ook nog naar de kapster zijn geweest.
Make-up Advies / Privé Les €60/uur


Tijdens de privé les leert u hoe u zelf een mooie dagmake-up kan aanbrengen, Ik demonstreer eerst de technieken op 1 gezichtshelft en daarna mag u zelf aan de slag op de andere gezichtshelft. Ik vraag ook altijd om uw eigen make-up collectie en penselen mee te brengen, zodat ik u tips kan geven over hun gebruik. Ik geef u ook advies over hoe u hygienisch te werk gaat en hoe u uw materiaal kan ontsmetten.
Workshop Make-up Coming Soon


Coming Soon
Avond Make-up €35


U bent uitgenodigd voor een familiefeest, bruiloft of galabal en u wil er schitterend uitzien? Eyeliner, volle lippen of smokey eyes geven net dat tikkeltje extra aan uw look zodat u zeker wordt opgemerkt. Romantisch, stijlvol of mysterieus... ik zorg ervoor dat uw make-up volledig aansluit bij uw stijl en kledij. De look wordt volledig naar uw wensen uitgevoerd. Uiteraard krijgt u professioneel advies om u te helpen bij uw keuze. Een avond make-up is altijd iets meer uitgesproken omdat kunstlicht een ander effect heeft dan daglicht. Kunstlicht is meer gedimd en daardoor moeten we de make-up iets feller aanbrengen om hetzelfde effect te krijgen, En vooral: uw make-up is volledig party-proof! Let op: Het aanbrengen van valse wimpers is niet inbegrepen. Indien u deze toch wenst heb ik verschillende modelletjes aanwezig. Hiervoor betaalt u €10 extra U kunt natuurlijk ook uw eigen valse wimpers meebrengen. Neem ook zeker eens een kijkje op mijn Pinterest paginas om inspiratie op te doen Avond make-up Bruidsmake-up / Dag make-up