Gelaatsverzorging

logo-hannah-its-all-about-your-skin.png
Een mooie, gezonde huid die straalt, dat willen we toch allemaal?

De meeste mensen nemen iedere dag een douche en dan houdt het op.

Maar om de huid mooi en gezond te houden is er meer nodig.

Graag laat ik u kennismaken met Hannah, producten en technieken die de huid structureel mooier maken. 

IMG_1631.jpg
Huidcoach, 
specialiste in huidverbetering

Ik ga als huidcoach een stap verder dan de schoonheidsspecialiste. 

Het doel van de Hannah huidcoach is u bewust maken van uw huid en huidverbetering bereiken door middel van behandelmethodes, producten en coaching.

Huidcoaches hechten veel waarde aan een intakegesprek.

Volgens een vast patroon worden u een aantal vragen gesteld die betrekking hebben op de conditie van uw huid. 

Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, waarbij u als mens helemaal centraal staat.

Bovendien worden de Hannah producten speciaal op uw huid afgestemd, want iedere huid is uniek.

Alle behandelingen zullen ondersteund worden door het thuisgebruik van de Hannah producten. 

Ik kan u namelijk begeleiden, maar u neemt zelf de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van uw huid.

Hebt u er geen idee van welke producten nu wel of niet goed zijn voor uw huid?

Kom dan langs voor een GRATIS huidanalyse met de Skin Analyzer en dan help ik u graag verder. 

Met dit toestel meet ik het vochtgehalte, vetgehalte en Ph-waarde van uw huid.

Aan de hand van deze resultaten kan ik u perfect adviseren wat uw huid nodig heeft. 

Op een onvoorbereide huid zullen de hoog gedoseerde werkstoffen uit de Hannah producten niet optimaal werken en qua resultaten dus helaas veel te wensen overlaten. 

Huidherstel houdt bij mij in, dat de huid dus eerst in conditie wordt gebracht voordat deze effectief behandeld kan worden.

hannah skin analyser.jpg
Ik nodig u van harte uit bij Miss Make Over
voor een behandeling op maat in een persoonlijke en gezellige sfeer

Opties

Intake gesprek + huidmeting met de Skin Analyzer GRATIS


Wat wilt u verbeteren aan uw huid? Dat is de belangrijkste vraag en daarmee ga ik graag met u aan de slag! Meten = weten! De huidmeting is een ontzettend belangrijke eerste stap vòòr de behandeling begint. Door het meten van het vochtgehalte, vetgehalte en de zuurgraad van de huid, kunnen we de producten exact afstemmen op de conditie van uw huid, op dat moment. Tailer made dus! Ze zeggen niet voor niets, meten is weten! Vochtgehalte Het vochtgehalte van uw huid vertelt me hoe goed of slecht uw huid vocht kan vasthouden én of de opperhuid dus in een goede conditie is. De huid lat altijd wat vocht verdamen en dit is een normaal proces, alleen mag er dus niet teveel vocht uit de huid verdampen. Dan spreken we van een vochtarme huid. Dit meet ik met een klein sensortje op verschillende plaatsen in uw gelaat. Vetgehalte Het vetgehalte vertelt me of uw huid droog, normaal of vet is. Indien uw huid te droog is, maakt het te weinig vetten aan, deze kan ik aanvullen tijdens de behandeling met rijke crèmes. Indien uw huid te vet is, zal ik eerder voor luchtige producten kiezen die uw huid snel en makkelijk kan opnemen. Zuurgraad De zuurgraad (ook wel Ph-waarde genoemd) van je huid is een hele belangrijke parameter. Deze waarde kan je namelijk niet inschatten met het blote oog of door aan de huid te voelen, deze moet echt gemeten worden. De zuurgraad vertelt me hoe goed uw huid beschermd is. Uw huid is namelijk een heel ecosysteem van micro-organismen (goede bacteriën), deze leven in een licht zure omgeving om zo de slechte bacteriën buiten te houden. Dit klinkt misschien een beetje creepy, maar zo hoort het echt te zijn.

 • Is de zuurgraad aan de lage kant, dus te zuur, dan hebt u meer kans op acné
 • Is de zuurgraad aan de hoge kant, dus niet zuur genoeg, dan hebt u meer kans op schilfertjes, jeuk en eczeem
 • is de zuurgraad constant te hoog, dan krijgt u te maken met vroegtijdige huidveroudering. (omdat er meer bacteriën op de huid kunnen leven --> deze produceren afvalstoffen en veroorzaken hierdoor vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor huidveroudering)
Hannah Express 60min. €60


The hour of power! Hannah Express is een gelaatsverzorging van 60 minuten. Iedere Hannah behandeling start met een huidmeting zodat Hierbij gaan we:

 • Reinigen
 • Peelen
 • Herstellen
 • Beschermen
Hannah Experience 90min. €75


The total package! Tijdens deze behandeling wordt er maar liefst anderhalf uur intensief 'gesport' met uw huid. U geniet van een huidbehandeling die effectief is én lekker ontspannend. U voelt dat uw huid aan het werk gezet wordt, maar ondertussen ligt u lekker ontspannen in de stoel. De 5 stappen van de Hannah methode komen hier aan bod:

 • Reinigen
 • Peelen
 • Stimuleren
 • Herstellen
 • Beschermen
Uniek bij MissMakeOver: all in tarief Wilt u graag uw wenkbrauwen of lip geharst tijdens de behandeling? Alles zit inbegrepen, u komt dus niet voor verassingen te staan tijdens het afrekenen.
Hannah Meet & Treat = uw 1ste behandeling €75


Bent u nieuw bij MissMakeOver? Dan starten we met een Meet & Treat behandeling. TIjdens deze afspraak ga ik uw huid grondig analyseren met behulp van de Skin Analyzer en neem ik een vragenlijst met u door. Aan de hand van de huidanalyse en uw wensen bespreek ik wat ik voor uw huid kan betekenen. Vervolgens krijgt u een op maat samengestelde behandeling, waarbij u de werkwijze en producten leert kennen. TIjdens de behandeling leer ik ook uw huid beter kennen en zo kan ik u goed adviseren welke vervolgbehandelingen goed zullen zijn voor uw huid. Speciale aanbieding Als nieuwe Hannah klant kunt u ook een startpakket producten kopen voor €99 i.p.v. €120 inclusief GRATIS toilettas. In dit pakket:

 • Hannah Cleansing Milk 50ml
 • Hannah Sensitive Lotion 50ml
 • Hannah Vitamin Complex Spray 50ml
 • Hannah 24H Skin Balancing Crème 50ml
Uitreiniging van mee-eters of gerstekorrels 15min. €20


Mee-eters (comedonen) Mee-eters zijn dé bouwstenen voor acné. Hierbij zijn de poriën van de huid verstopt door talg en huidschilfers. Je hebt zowel witte (whiteheads) als zwarte (blackheads) mee-eters. Witte zijn gesloten mee-eters en zwarte zijn open, waardoor de blootgesteld worden aan de lucht en zo dus zwart worden van de oxidatie. De verstopte poriën trekken bacteriën aan waardoor puistjes ontstaan. U kunt mee-eters zelf uitknijpen, maar laat ze toch best verwijderen door een professional. Zelf eraan prutsen kan immers nog meer irritatie en ontstekingen veroorzaken. Gerstekorrels Veel mensen verwarren gerstekorrels met mee-eters. Bij gerstekorrels zijn de poriën niet verstopt met talg, maar met keratine. De propjes ontstaan doordat de keratine de huid niet goed kan verlaten Het propje zit diep onder de huid en heeft geen opening, dus duwen en knijpen helpt niet. Ik kan ze voor u weghalen door ze met een steriel naaldje aan te prikken en vervolgens het korreltje eruit te scheppen.
Vacuüm gelaatsmassage 15min. €20


Deze optie kan u toevoegen aan een gelaatsverzorging. Wat is het? Huidverbeterende massage met het vacuüm-apparaat om verslapte huid en rimpels aan te pakken. Doorbloeding Een oudere huid heeft over het algemeen een slechtere doorbloeding. Zuurstof en voedingstoffen komen hierdoor niet meer voldoende bij de cellen terecht. Dit is dan ook de reden waarom een oudere huid steeds dunner er droger wordt. Hoe gaat het in zijn werk? Vacuümmassage is een ritmische massage waarbij de huidweefsel worden opgeheven i.p.v. ingedrukt zoals bij een traditionele massage. Door de ritmische pulsatie worden de lymfevaten gestimuleerd. Deze lymfevaten zorgen er voor dat afvalstoffen in uw lichaam worden afgevoerd.

 1. De 2 zijden van het gelaat worden synchroon bewerkt d.m.v. glaasjes die zich vacuüm zuigen op de huid.
 2. Door de zuigende beweging wordt de doorbloeding van de huid verhoogd.
 3. Door de verbeterde doorbloeding krijgt uw huid meer zuurstof.
 4. Uw huidcellen krijgen hierdoor de energie om zich terug te vermenigvuldigen en dus sneller jonge cellen aan te maken.
Resultaat De behandeling vertraagt op natuurlijke wijze het verouderingsproces. Na de behandeling ziet de huid er frisser, stralender en strakker uit. Wat doet het precies?
 • stimuleert lymfatische doorstroming
 • verhoogt de doorbloeding
 • verbetert de zuurstofopname
 • versterkt het verslapt bindweefsel
 • maakt verkleefde bindweefsellagen van elkaar los
 • bevordert de aanvoer van voedingsstoffen naar de cellen